Garantăm candidații ideali

Servicii recrutare

Dacă ești în căutarea unor candidați potriviți pentru diverse proiecte sau job-uri, RedSemCommunication îți pune la dispoziție servicii recrutare. Da, ai citit bine – poate surprizele vin chiar de acolo de unde te aștepți cel mai puțin. Pe lângă sporirea vizibilității online, ne ocupăm și de aspectele interne ale afacerii tale. De asemenea, suntem un liant între branduri și agențiile de leasing personal, care au rolul de a facilita procesul de angajare. În domeniul de recrutare, derulăm o gamă variată de activități, tocmai pentru că totul diferă de la un proiect la altul:

–      Realizăm servicii de sourcing – Scanăm profile de Linkedin și întocmim o listă cu cei mai potriviți candidați pentru jobul oferit de firma angajatoare sau de agențiile de recrutare cu care lucrăm. Folosim filtre speciale pentru a ne asigura că ajungem la cei mai buni. De asemenea, suntem atenți la cerințele și nevoile brandului care ne solicită ajutorul. Soluțiile personalizate sunt cele care definesc experiența RedSemCommunication.

–      Programăm interviuri și colaborăm cu departamentul de HR – Pe lângă realizarea listei detaliate cu cei mai buni candidați, ne ocupăm și de planificarea interviurilor. Discutăm pe larg cu echipa de resurse umane a afacerii tale pentru a obține rezultatele dorite. Luăm legătura cu potențialii angajați, stabilim interviurile și îți oferim în final candidatul la care sperai de mult timp. Nu va mai trebui așadar să investești constant resurse numeroase pentru a obține ceea ce îți doreai.

–      Colaborăm cu agenții de leasing personal – Suntem un real ajutor pentru agențiile care derulează servicii de leasing personal, tocmai pentru că ne ocupăm îndeaproape de recrutarea candidaților. Selectăm întotdeauna alternativele în funcție de caracteristicile evenimentului derulat, dar și de nevoile agenției. Astfel, eficientizăm timpul alocat pentru angajare și garantăm în același timp variante de calitate, care să răspundă întocmai așteptărilor. Experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului este cea care ne ajută să nu dăm greș. În plus, simțim oamenii încă de la prima interacțiune. Este un atu care ne ajută și în colaborările cu clienții noștri.

Servicii recrutare – Domenii cărora ne adresăm în mod special

De-a lungul timpului am reușit să încheiem parteneriate numeroase în domeniul de recrutare. Fiecare a venit cu experiențe diferite, care ne-au ajutat să îmbunătățim tehnicile de lucru. Am dobândit, de asemenea, o perspectivă nuanțată asupra activităților derulate în industrie. Luăm exemplul celor mai buni și încercăm de fiecare dată să îi depășim.

Printre domeniile în care am dezvoltat strategii durabile se numără:

–      Leasing personal – Colaborăm cu agențiile care mizează pe strategiile de promovare de tip BTL (below the line) și care se ocupă de diverse evenimente private. Avem experiență în colaborarea cu agenții care derulează activități în domenii precum modeling, hostess sau promoții. Discutăm pe îndelete caracteristicile candidaților potriviți cerințelor, iar mai apoi prestăm serviciile de recrutare.

–      IT – Lucrăm cu agenții mari care sunt în căutare de programatori și le punem la dispoziție activități de sourcing. De-a lungul timpului am reușit să angajăm atât it-iști aflați la început de carieră (backend, frontend), cât și cu experiență vastă în domeniu (software engineers, react native developers). Probabil că ai auzit că în industria de recrutare cea mai dificilă misiune este să angajezi programatori, tocmai datorită așteptărilor pe care le au. Însă, noi știm exact cum să gestionăm activitățile în așa fel încât ambele părți să aibă de câștigat. Mizăm pe atragerea de talente în organizația ta.

–      Horeca – Găsim persoanele ideale atât pentru evenimente private organizate în sezon sau extrasezon, cât și pentru joburi permanente. Suntem experți în a recruta ospătari, barista, bartenderi pentru restaurante sau cluburi.

 

Resursele umane sunt fără îndoială unele dintre cele mai importante elemente de la nivelul unei companii. Tocmai de aceea, orice greșeală care intervine la nivelul procesului de recrutare poate impacta semnificativ repuția construită cu atenție de-a lungul timpului. Oamenii potriviți îți pot oferi șansa de a găsi oportunități de evoluție diverse și te pot ajuta să atingi performanțe extraordinare.

Însă, oricât de simplă ar părea în teorie, activitatea de selectare a personalului nu e deloc o misiune ușoară. Totuși, pentru RedSemCommunication nimic nu devine prea greu. Suntem specialiști în adevăratul sens al cuvântului și ne dorim să depășim așteptările clienților noștri. Avem experiență în domenii diverse. Am lucrat de-a lungul timpului atât cu programatori, cât și cu ospătari sau bartenderi și am ajutat la organizarea de evenimente private indoor sau outdoor.

Bucură-te de rezultate de succes și alege cu încredere servicii recrutare marca RedSemCommunication!

Content Writing și Copywriting

Niciun material promoțional n-ar putea ajunge la publicul țintă dacă nu ar avea mesajul potrivit. Emoție, persuasiune și simplitate – cele trei elemente care fac diferența și pe care le adăugăm fiecărui proiect la care lucrăm.

Citeste mai mult
advertoriale-seo

Articolele plătite te vor ajuta mai mult ca sigur să oferi credibilitate brandului tău.

Citeste mai mult
servicii-recrutare

În cazul în care ești în căutarea angajaților ideali, noi ne ocupăm și de recrutare și selecție de personal.

View Services
planuri-social-media

Create special pentru a spori interacțiunea cu utilizatorii.

Citeste mai mult
grafica

Sporim impactul mesajelor publicitare cu ajutorul imaginilor potrivite.

optimizare-seo

Ne ocupăm cu atenție de integrarea site-ului tău în primele pagini ale motoarelor de căutare.

Citeste mai mult
traduceri-sincronizari

Opțiunea ideală în cazul în care deții un lanț de magazine sau colaborezi cu furnizori din străinătate.

Citeste mai mult