Black Friday reprezintă momentul oportun pentru a colabora cu o echipă de hostesse și promoteri Bucuresti. De ce anume? Pentru marketeri, sezonul de toamnă prevestește o creștere semnificativă a profiturilor, tocmai datorită oportunităților diverse de promovare pe care le oferă. Copiii se reîntorc la școală, iar adulții așteaptă nerăbdători promoțiile speciale la produsele favorite.

Așadar, ca om de business, organizarea unei campanii de Black Friday te poate ajuta să-ți sporești vizibilitatea și rata de conversie. În mod evident, avantajele nu se opresc aici. Însă, înainte de a culege rezultatele e important să-ți trasezi o strategie foarte clară. În lipsa unui plan detaliat nu ai cum să reușești, oricât de mult ai crede că deții lucrurile sub control. Totuși, care sunt aspectele de care ar trebui să ții cont într-o piață din ce în ce mai aglomerată de campanii și oferte promoționale? De ce ai nevoie neapărat de ajutorul unei agenții de hostesse și promoteri Bucuresti și care sunt cele mai facile modalități de promovare? Află tot ce trebuie să știi în rândurile de mai jos!

 

Ce este Black friday?

Black Friday sau Vinerea Neagră marchează începutul sezonului de cumpărături specifice sărbătorilor. Celebrată înainte în ultima vineri din noiembrie, ziua a devenit populară în rândul clienților tocmai datorită reducerilor masive și ofertelor speciale. Conceptul de Black Friday a apărut pentru prima dată în Statele Unite ale Americii și se referea la traficul intens de după ziua Recunoștinței (Thanksgiving Day).

Mai apoi, vinerea neagră a devenit un etalon al vânzărilor în continuă creștere. Tocmai de aceea, majoritatea antreprenorilor au ales să extindă perioada dedicată promoțiilor. Mulți dintre ei chiar au alocat întreaga lună pentru a oferi clienților experiențele dorite, dar și a-și rotunji încasările. Conform statisticilor, în anul 2022 peste 500.000 de români au făcut cumpărături cu ocazia Black Friday. Peste 2,2 milioane de produse au fost vândute prin intermediul eMAG. Totuși, cum știi ca antreprenor că eforturile întreprinse îți pot aduce succesul?

 

Avantajele unei campanii de Black Friday

promoteri Bucuresti

Chiar dacă este o perioadă foarte populară în rândul marketerilor, nu mulți aleg să organizeze campanii de Black Friday. Totuși, nu ai nevoie de un motiv anume pentru a profita de avantajele sezonului de cumpărături. Dacă încă stai pe gânduri, iată doar câteva dintre beneficiile pe care le vei resimți la nivelul business-ului:

 

Promoteri Bucuresti – sfaturi utile pentru succesul unei campanii Black Friday

Există o percepție greșită în industrie conform căreia nu ai nevoie de o strategie anume pentru a crea o campanie de Black Friday. Cât de greu poate fi să aplici niște reduceri și să promovezi stocurile disponibile? O să zici că sună floare la ureche. Ei bine, lucrurile sunt mai complicate decât ai crede. Nu trebuie să-ți faci griji, însă. Există câteva aspecte care te vor ajuta să ajungi la succesul dorit. Iată doar câteva dintre ele:

 

Promoteri Bucuresti – cum te promovezi offline de Black Friday?

hostess-bucuresti

Majoritatea marketerilor apelează la tehnici de publicitate online. Însă, avantajele pe care le oferă marketing experiențial garantează creșterea gradului de fidelizare a clienților.

Te întrebi care sunt cele mai eficiente practici de promovare offline? Printre ele se numără:

Black Friday este prilejul ideal pentru a-ți spori vizibilitatea și rata de profit. Însă, e important să aloci resursele necesare. O strategie de marketing online bine planificată și colaborarea cu o agenție de hostess evenimente reprezintă soluțiile de care ai nevoie.

Ține cont de sfaturile de mai sus și bucură-te de avantajele celei mai profitabile perioade din an!